De aandacht die u wenst en verdiend staat bij ons centraal: U het gevoel geven dat u wel degelijk telt. Een klein gebaar, met een groot effect!

Mijn naam is Patrick Dille. Geboren in 1986 in Enschede. Ik ben oprichter van Sammii Ouderengeluk en tevens een echte familieman. Met mijn vrouw Loes zorgen we samen voor onze twee prachtige dochters; Xaja (2016) en Ivy (2018)

Image

Al vele jaren heb ik gewerkt in totaal verschillende branches. Sinds een tijdje loop ik rond met de gedachte om werk te doen waar ik echt iets kan betekenen voor mensen. In het bijzonder (eenzame) ouderen. Het lijkt me prachtig om een steentje bij te dragen aan hun geluk en welzijn.

Eenzaamheid onder ouderen is al jaren een probleem. Vaak wordt er niet over gesproken. Er komt een soort van schaamte bij kijken lijkt het. Gelukkig komt er langzaam wat meer aandacht voor. Dat is een goede zaak, maar er ook echt iets aan doen is wat mij betreft de enige manier.

Werken aan een bepaald doel en er een goed gevoel aan over houden, dat is het streven. Daar gaan ik samen met mijn team voor zorgen. Als de klant tevreden is, dan zijn wij dat ook!

Onze diensten zijn simpel, maar oh zo waardevol voor ouderen. Denk aan samen op pad gaan, boodschappen doen, grote wensen uit laten komen, of gewoon gezellig een spelletje doen onder het genot van een kop koffie; alles is bespreekbaar.

Daarnaast zullen we bij Sammii alles netjes doen. Onze medewerkers hebben altijd een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). En iedereen die bij ons werkzaam is heeft een EHBO diploma. Zo kunnen we eerste hulp verlenen, mocht er onverhoopt iets gebeuren.

Ik geloof dat geluk zit in kleine dingen. Aandacht geven, samen lachen en leuke dingen doen. Daar wil ik via Sammii ouderen graag bij helpen.

Image

Ons team

Image

Patrick Dille

Image

Vacant

Image

Vacant